PETRA I FRAN PRVI NA MEĐUŽUPANIJSKOM NATJECANJU IZ PODUZETNIŠTVA

PETRA I FRAN PRVI NA MEĐUŽUPANIJSKOM NATJECANJU IZ PODUZETNIŠTVA

13. ožujka 2020.

Učenici 4. razreda, smjera ekonomija: Petra Hrsto i Fran Križan, sudjelovali su 12. 3. 2020.g. na međužupanijskom natjecanju WorldSkills Croatia, disciplina – Poduzetništvo, koji je bio organiziran u Ekonomskoj i upravnoj školi u Osijeku. Svojim trudom i znanjem, osvojili su 1. mjesto na što smo svi jako ponosni.

Oni su nam rekli svoje utiske:

„Za nas je to bilo zaista jedno predivno iskustvo, gdje smo upoznali učenike iz Požege, Virovitice, Đakova, Vinkovaca i Osijeka. Samo natjecanje je bilo pomalo naporno, ali iz krajnjih rezultata se mogao vidjeti sav naš trud i rad koji smo ulagali u to natjecanje zadnjih 5 mjeseci kako bi prošli dalje. Želimo se zahvaliti našoj mentorici Moniki Markoti koja je s puno strpljenja i truda radila s nama i prenosila svoje znanje na nas. Također, zahvaljujemo i ostalim nastavnicima koji su nam pomagali u tome.“

WorldSkills se snažno zalaže za suradnju između sustava strukovnog obrazovanja i realnog sektora. Natjecanja učenika strukovnih škola posjeduju veliki potencijal da budu vrijedan alat u promociji i podizanju atraktivnosti strukovnog obrazovanja u Republici Hrvatskoj.

Wordpress Gallery Plugin Free