Materijali nastavnika


Poštovane nastavnice i nastavnici,

dobrodošli u Vaš novi kutak za zajedničku profesionalnu podršku i prikaz primjera dobre prakse.

Vaše bogato iskustvo i suvremene kompetencije, u nastavnim i izvannastavnim aktivnostima, možete prikazati objavom raznovrsnih materijala (prezentacija, nastavnih priprava, video zapisa, metodičkih strategija, radnih listića i sl.).

Na taj ćete način pridonijeti unaprjeđivanju kvalitete naše škole te još više razviti kulturu međusobne suradnje.

EDUTORIJ

Vjerujemo da ćete biti inspiracija jedni drugima i proširiti vidike u kojima ćete se profesionalno ostvarivati, a učenicima pružiti još kreativnije aktivnosti.

Pedagoginja: Zdenka Lončarić, prof.
Ravnateljica: Svjetlana Kalpić, dipl.ing.


AKTIVNOSTI I DOGAĐANJA:


PREDAVANJE NASTAVNIKA BORISA PULJEKA

Nastavnik Boris Puljek, dipl.ing. je održao predavanje putem webinara, u organizaciji Srednje škole Valpovo, dana 6. studenog 2020. u trajanju od 1 sata.

Tema predavanje je bila BigBlueButton – upute za nastavnike

Cilj je webinara bio upoznati nastavnike Srednje škole Valpovo sa osnovama korištenja BigBlueButtona-a kao korisnog alata za izvođenje nastave na daljinu.

Ishod predavanja putem webinara je taj da su sudionici osposobljeni za samostalnu  primjenu digitalnog alata BigBlueButton-a kao korisnog alata za komunikaciju i izvođenje nastave na daljinu.

Predavanje je pozitivno ocjenjeno od strane sudionika.


PREDAVANJE NASTAVNICE KRISTINE NAJCER BRAČEVAC

Nastavnica Kristina Najcer Bračevac, dipl.oec, je održala predavanje u organizaciji Srednje škole Valpovo dana 23. listopada 2020. u trajanju od 90 minuta.

Tema predavanje je bila Postupak napredovanja za obnavljanje zvanja ili napredovanje u više zvanje.

Cilj je predavanja bio objasniti i analizirati potrebne uvijete i obveze za obnavljanje zvanja ili napredovanje u više zvanje po novom Pravilniku o napredovanju učitelja, nastavnika, stručnih suradnika i ravnatelja u osnovnim i srednjim školama i učeničkim domovima.

Ishod predavanja je taj da su sudionici predavanja osposobljeni za samostalno prijavljivanje i/ili obnovu zvanja i napredovanja u skladu s novim Pravilnikom o napredovanju učitelja, nastavnika, stručnih suradnika i ravnatelja u osnovnim i srednjim školama i učeničkim domovima.

Predavanje je pozitivno ocjenjeno od strane sudionika.