MOBILNOST PROFESORA U SKLOPU PROJEKTA „KODIRANJE ROBOTA – JEZIK BUDUĆNOSTI“ (FUTURE LANGUAGE IS ROBOTIC CODING)

MOBILNOST PROFESORA U SKLOPU PROJEKTA „KODIRANJE ROBOTA – JEZIK BUDUĆNOSTI“ (FUTURE LANGUAGE IS ROBOTIC CODING)

20. lipnja 2022.

U razdoblju od 23.5. do 28.5. profesori Marija Jutriša i Miroslav Kupanovac bili su na mobilnosti u Turskom gradu Denizliju.

Prvi dan smo posjetili školu domaćina gdje je priređen kulturno umjetnički program u znak dobrodošlice, a zatim smo obišli školu. Tijekom našeg boravka organizirano je završno ocjenjivanje učeničkih kreativnih radova, te smo bili na proglašenju pobjednika. Poslije podne smo iskoristili za obilazak grada, odnosno starog dijela u kojem je smještena tržnica

Ovo je bila posljednja službena mobilnost, te je drugi dan našeg boravka na okruglom stolu koji je održan u prostoru škole domaćina analizirano što je do sada urađeno i koji su ciljevi projekta ostvareni. Također su dogovorene daljnje aktivnosti koje treba uraditi da bi se projekt uspješno priveo kraju.

Zadnji dan programa mobilnosti išli smo na cjelodnevni izlet u povijesni lokalitet Effes i na lokalitet bijelih stijena Pamukkale.

Srdačni domaćini trudili su se da naš boravak u njihovoj sredini bude jedno lijepo i nezaboravno iskustvo što je ova mobilnost svakako i bila.