NAŠI UČENICI ODBOJKAŠI ODLAZE NA DRŽAVNO NATJECANJE U POREČ

NAŠI UČENICI ODBOJKAŠI ODLAZE NA DRŽAVNO NATJECANJE U POREČ

27. veljače 2022.

Županijsko natjecanje Srednjih škola u odbojci za učenike održano je 17.veljače 2022. godine u Valpovu. Na natjecanju je sudjelovalo 6 ekipa raspoređenih u dvije skupine. Skupinu A činile su III. Gimnazija Osijek, Elektrotehnička i prometna škola Osijek i Srednja obrtnička škola Đakovo. Naša ekipa  je bila u skupini B sa Srednjom školom iz Našica i Prvom srednjom školom iz Belog Manastira. Ekipa III. Gimnazije iz Osijeka ostvarila je dvije pobjede u svojoj skupini i plasirala se u finale gdje je čekala pobjedničku ekipu B skupine. Odličnim igrama i pobjedama u obje utakmice, naša ekipe je zauzela prvo mjesto, ulazak u finale i direktan plasman na Državno natjecanje.

U finalnoj utakmici ekipa III. gimnazije bila je bolja od naše ekipe i osvojila zlatnu medalju. Naši učenici su dobili srebro, a ekipa Elektrotehničke i prometne škole Osijek broncu jer su u borbi za treće mjesto pobijedili  ekipu iz Našica.

Konačan poredak:

  1. Gimnazija Osijek
  2. Srednja škola Valpovo
  3. Elektrotehnička i prometna škola Osijek
  4. Srednja škola Našice
  5. Srednja obrtnička škola Đakovo
  6. Prva srednja škola Beli Manastir

Odličan rezultat naših učenika ( odlazak na Državno natjecanje –  24 najbolje ekipe iz Republike Hrvatske ) je nagrada za trud i zalaganje koje su uložili u pripremi ovoga natjecanja što je  poticaj za nastavak rada i treniranja.

Predstavnici naše škole su: Mislav Sušić, Joel Paluh, Mislav Plečić, Domagoj Plečić, Karlo Đurin, Mateo Mađarić, Marino Marjanović, Tin Jakoplić, Ivan Zetović, Roko Markota i Jan Ibrahimpašić.  

Voditelj ekipe: Darko Bošnjak,prof.savjetnik

Čestitamo našim učenicima i želimo im da u Poreču od 10.-12.svibnja 2022. godine uspješno predstavljaju našu školu i ostvare što je moguće bolji rezultat.