UČENICI 3. A OG POSJETILI DJEČJI VRTIĆ MAZA

UČENICI 3. A OG POSJETILI DJEČJI VRTIĆ MAZA

17. listopada 2019.

Dječji tjedan, tradicionalna godišnja manifestacija posvećena djeci, svojim programskim sadržajima i aktivnostima i ove godine obuhvaća osnovne škole i vrtiće na području Valpovštine.

Dječji se tjedan tradicionalno održava u prvom punom tjednu mjeseca listopada te mu je cilj u tim danima organizirati posebne i prigodno odabrane igre, priredbe i stvaralačke aktivnosti namijenjene djeci. Također, ova manifestacija promiče aktivnu participaciju djece u aktivnostima lokalne i šire zajednice.

Kako bi se i učenici Srednje škole Valpovo dotaknuli aktivnosti Dječjega tjedna, 3.a razred opće gimnazije pod vodstvom profesorice Marije Jelkić, u petak 11. listopada 2019. godine posjetio je Dječji vrtić Maza gdje ih je ugostila skupina Pužići i njihove odgajateljice; teta Sarita i teta Mirjana. Pužići su gostima pripremili raspjevan i rasplesan program, kojemu su se i učenici i profesorica rado priključili, te su im, u znak zahvale njihovu posjetu, izradili crtež. Srednja je škola polaznicima vrtića poklonila hamer papir i drvene bojice, a dogovorena je i daljnjaa suradnja-organizacija i provedba božićne radionice.

Ana Vinogradac, 3. OG a