STUDIJSKO PUTOVANJE U LONDON

STUDIJSKO PUTOVANJE U LONDON

5. travnja 2022.

U razdoblju od  23. do 25. ožujka 2022.g. u Londonu je organizirano, četvrto po redu, studijsko putovanje u okviru projekta “Regionalni centar kompetentnosti “Slavonika 5.1” u organizaciji  nositelja projekta, Tehničke škole iz Slavonskog Broda.

Studijsko je putovanje organizirano za ravnatelje i nastavnike srednjih škola uključenih u projekt te predstavnike partnerskih institucija.

Iz Srednje škole Valpovo na putovanju su bile ravnateljica Svjetlana Kalpić, dipl.ing. te nastavnica ekonomske skupine predmeta mr.sc.Tatjana Andraković, dipl.oec.

Cilj putovanja je bio posjet najpoznatijoj i najvećoj svjetskoj manifestaciji inovacija u obrazovanju Bett show-u. Tako su polaznici imali prilike vidjeti najnovija dostignuća u informacijskoj i drugoj tehnologiji koja se primjenjuje u edukaciji te nastavnom materijalu i opremi. Posjetili su brojna predavanja, radionice i demonstracije te imali prilike razgovarati sa predstavnicima brojnih tvrtki i proizvođača.

Službeni je dio studijskog putovanja završio zajedničkom raspravom na temu mogućnosti primjene inovacija u obrazovanju i suradnji na aktivnostima kroz projekt te detaljnim izvješćem o mogućnostima primjene viđenoga u nastavnom procesu.

Tijekom boravka u Londonu predviđen je bio i obilazak kulturnih i turističkih lokaliteta Londona te atraktivna vožnja rijekom Temzom. Tako smo posjetili: Big Ben, London eye, Westminstersku opatiju, palaču parlamenta, Buckinghamsku palaču, Tower bridge, Hyde park itd.

Ravnateljica:

Svjetlana Kalpić, dipl.ing.

 

Wordpress Gallery Plugin Free