POZIV – DISEMINACIJA DEUM UPITNIKA

POZIV – DISEMINACIJA DEUM UPITNIKA

8. studenoga 2023.

Poštovani kolege i suradnici,

pozivamo vas da se uključite zajedno s Vašom odgojno-obrazovnom ustanovom u projekt „Dijalog EU-a s mladima“ koji se provodi u Hrvatskoj, ali isto tako i u cijeloj EU.

Nositelj projekta za područje Hrvatske je Mreža mladih Hrvatske, koja zajedno s Nacionalnim vijećima mladih iz cijele Europe, uključuje mlade osobe od 15 do 30 godina u procese donošenja odluka, želeći saznati njihova mišljenja, stavove, probleme, potrebe o različitim temama koje su važne mladima. Nositelji Dijaloga na EU razini objedinjuju zaključke svih uključenih zemalja te ih zatim vraćaju na nacionalnu razinu donositeljima odluka u obliku preporuka i smjernica utječući tako u pozitivnom smjeru na kreiranje kvalitetnih politika za mlade.

Taj cilj postižemo kroz provođenje tzv. procesa „Konzultacija s mladima“, a tema trenutnog X. ciklusa konzultacija su „Inkluzivna društva“. U sklopu toga provodi se upitnik/ anketa, pod nazivom “Trebamo mlade” („We need YOUth“).

Ispunjavanje ankete traje ukupno samo 3 minute, a mlade osobe od 15 do 30 godina mogu pristupiti ispunjavanju klikom na našu web stranicu www.eupita.hr ili skeniranjem QR koda koji šaljemo u prilogu.

Bilo bi nam iznimno drago i važno ako ste u mogućnosti diseminirati ovaj upitnik/ QR kod u Vašoj odgojno-obrazovnoj ustanovi, proslijediti ga stručnim suradnicima i/li razrednicima/ odgojiteljima koji će moći prenijeti ove informacije i anketu izravno mladim osobama.

Ovdje možete pronaći sve dodatne informacije o Dijalogu, konzultacijama, ali i ostalim aktivnostima koje se provode u sklopu projekta:

https://eupita.eu/

…ili nas pronađite na društvenim mrežama:

https://www.facebook.com/DijalogEUasmladima

Uključite se u donošenje odluka koje oblikuju život mladi!

Za sva ostala pitanja, slobodno nam se javite.

Ivona i Srđana

MMH tim 😊

Wordpress Gallery Plugin Free