POSEBNO PRIZNANJE ZŠU GRADA VALPOVA ZA ŠŠD “SREDNJOŠKOLAC”

POSEBNO PRIZNANJE ZŠU GRADA VALPOVA ZA ŠŠD “SREDNJOŠKOLAC”

11. travnja 2022.

U utorak, 5. travnja 2022. godine u velikoj dvorani Centra za kulturu Matija Petar Katančić održana je svečanost na kojoj su podijeljena priznanja najboljima u sportu u Valpovu u prošloj godini.

Velikom broju sportaša, njihovih trenera, suradnika, članova obitelji, prijatelja i navijača u svečanim su se trenucima pridružili i gradonačelnik Matko Šutalo, zamjenik gradonačelnika Marko Barišić,  predsjednik Gradskog vijeća Igor Uranjek, predsjednik ZŠU grada Valpova Alenko Bajer te glavni tajnik Športske zajednice OBŽ Dubravko Ižaković.

U prigodnom programu sudjelovali su i oplemenili ga Hrvatsko pjevačko društvo Matija Petar Katančić pod ravnanjem Želimira Sušića i zabavni vokalno instrumentalni sastav Jovalius band, a kroz program je vodio Davor Runje.

Izvršni je odbor Zajednice športskih udruga posebnim priznanjem nagradio  Školsko Športsko društvo „Srednjoškolac“ Srednje škole Valpovo za iznimna sportska ostvarenja u školskoj godini 2021./2022. te izvanrednu suradnju sa sportskim udrugama na području grada Valpova, a primio ju je voditelj društva profesor Darko Bošnjak.

Svečanost proglašenja najboljih u sportu u 2021. godini zaključio je gradonačelnik Matko Šutalo čestitkom na postignutim uspjesima, zahvalom što na primjeren način zastupaju grad te im poželio uspješnu natjecateljsku 2022. godinu.