NATJECANJE IZ ATLETIKE

NATJECANJE IZ ATLETIKE

12. travnja 2022.

Naše učenice i učenici u utorak, 12. travnja, 2022. godine sudjelovali su na županijskom natjecanju iz atletike. Natjecanje se održalo u Osijeku na stadionu Gradski vrt.

Atletika je najmasovnije sportsko školsko natjecanje. To potvrđuje i činjenica da je u utorak Gradski vrt ugostio preko 230 sudionika, te njihove voditelje i mentore.

Učenici su se zabavili u  sportskom nadmetanju, lijepom i sunčanom vremenu, ugodnom druženju, a samo natjecanje proteklo je u Fair Play ozračju.

Naše učenice i učenici su dali sve od sebe, no konkurencija je ove godine bila iznimno jaka i na žalost nisu se uspjeli plasirati na završnicu, odnosno državno prvenstvo koje se održava u Puli 13. i 14.5.2022.

Boje naše škole u konkurenciji djevojaka branile su Lucija Kolesarić, Lucija Mrkić, Ana Funtak, Tea Karapetrić, Dunja Uranjek, Laura SItarić, Karla Košutić i Lucija Vinogradac, dok je voditelj bio profesor Marin Pavlović.

U konkurenciji mladića našu školu predstavljali su: Miroslav Pavlović, Roko Markota, Karlo Đurin, Joel Paluh, Luka Šimić, Juraj Bagarić i Jovinac Danijel, dok je voditelj ekipe bio profesor Boris Šimić.

Čestitamo našim učenicima na postignutim rezultatima.