AKTIVNOSTI U ŠKOLSKOM PROSTORU U MJESECU PROSINCU

AKTIVNOSTI U ŠKOLSKOM PROSTORU U MJESECU PROSINCU

17. prosinca 2021.

Mjesec prosinac je već tradicionalno prepun obilježavanjem značajnih datuma i događaja. Tako smo početkom mjeseca upriličili izložbu na 1. katu škole posvećenu Danu grada Valpova. Osim tiskovina kojima se detaljno opisuje Valpovština i grad, ovaj puta su se uključili učenici naše škole (1. OG i 2.a OG) koji su svojim likovnim uradcima iskazali ljubav prema svome gradu. Ovu su izložbu osmislile i pripremile Martina Peranić i Marija Jelkić.

Adventski je ugođaj obilježen prigodnim plakatima u radosnom iščekivanju Božića i božićnih blagdana. Tako je i hol škole zablistao božićnom jelkom čije su ukrase izrađivali naši učenici koji su je ujedno i okitili uz pomoć njihovih profesorica Marije Jelkić, Jasne Vuković te knjižničarke Martine Peranić. I prostor je školske zbornice osvježen božićnom dekoracijom za koju je zaslužna profesorica Snježana Krnjajić-Lerinc sa svojim učenicima smjera prodavač.

Lijepom ugođaju pridonijelo je i pomoćno osoblje škole. Želimo ih poimence spomenuti te im zahvaliti. To su: Tatjana Varžić, Biljana Svalina, Ljiljana Kalesić i Igor Nagy.

Wordpress Gallery Plugin Free