NATJEČAJ ZA SUDJELOVANJE U PROJEKTU STRUKOVNOG OBRAZOVANJA I OSPOSOBLJAVANJA ZA ŠK. GOD. 2021./22.

NATJEČAJ ZA SUDJELOVANJE U PROJEKTU STRUKOVNOG OBRAZOVANJA I OSPOSOBLJAVANJA ZA ŠK. GOD. 2021./22.

12. prosinca 2021.

Dragi učenici strukovnih smjerova Srednje škole Valpovo,

pozivamo vas za sudjelovanje u ovogodišnjem Erasmus+ KA1 projektu za koji je Srednja škola Valpovo dobila Akreditaciju nacionalne Agencije za mobilnost i programe Europske unije (AMPEU).

U projektu mogu sudjelovati učenici koji u školskoj godini 2021./22. pohađaju sljedeće razrede:

Projektom je predviđeno uključiti barem 30 učenika naše škole kroz nekoliko mobilnosti, od kojih su isplanirane u ovom trenutku zasad dvije mobilnosti. Prva je mobilnost planirana krajem siječnja 2022., a druga krajem veljače 2022. Nastavnici će cijelo vrijeme pratiti provedbu projekta i zajedno s učenicima boraviti u predviđenim destinacijama.

Pozivamo vas da proučite dokumentaciju koja se nalazi u prilogu Natječaja  te da započnete prikupljati svu potrebnu dokumentaciju koju ćete priložiti uz vašu Prijavu. Sastavni dio ovog natječaja su obrasci koje možete preuzeti sa web-stranice škole kao i sa porte škole (Obrazac – iskaz interesa, Obrazac – dodatni bodovi, Obrazac – suglasnost roditelja).

Prilikom odabira svih prijavljenih kandidata primjenjujemo razrađene kriterije bodovanja. Stoga vas pozivamo da se što više angažirate i na vrijeme prikupite sve što je potrebno, osobito dokumentaciju kojom možete ishoditi dodatne bodove.

Natječaj za sve mobilnosti traje do 20.12.2021. godine, uz rok za žalbu od 3 dana. Sve bitne informacije vezano za projekt možete pratiti na web – stranici škole pod Projekti – novosti EU projekata.

Za sva pitanja i pojašnjenja obratite se koordinatoru projekta prof. Krunoslavu Vukeliću na krunoslav.vukelic@gmail.com koji će odgovore na vaša pitanja objavljivati javno bez navođenja vaših imena.

Prilozi:

Tekst natječaja

Iskaz interesa

Kriteriji bodovanja

Obrazac potvrde o aktivnostima

Suglasnost roditelja