ŽUPANIJSKO NATJECANJE U STOLNOM TENISU

ŽUPANIJSKO NATJECANJE U STOLNOM TENISU

9. prosinca 2021.

Županijsko natjecanje u stolnom tenisu za učenike i učenice srednjih škola održano je 07.prosinca 2021. godine u  Donjem Miholjcu. Domaćin natjecanja bila je Srednja škola A.Harambašića iz Donjeg Miholjca

Na natjecanju je sudjelovalo sedam ekipa u muškoj i sedam ekipa u ženskoj konkurenciji.

Naši učenici su bili u skupini A: Prva srednja škola Beli Manastir, Obrtnička škola Đakovo, Ugostiteljska škola Osijek i SŠ Valpovo.

Učenice su bile u skupini B zajedno sa SŠ Donji Miholjac i Ugostiteljskom školom iz  Osijeka.

Učenici su u svojoj skupini pobijedili ekipu iz Osijeka ( 3:2 ) i  Đakova ( 3:1 ) i na taj način bili prvi u skupini što je značilo da su u finalu i da će igrati s pobjednikom B skupine u kojoj su se nalazile ekipe iz SŠ Donji Miholjac, III. Gimnazije Osijek i SŠ Našice.

Djevojke su nažalost u svojoj skupini bile treće i nisu imale šanse osvojiti medalje ( na kraju natjecanja ostvarile su peto mjesto ).

U finalnoj utakmici sa ekipom iz Našica, naši dečki su ostvarili pobjedu od 3:1 te tako osvojili zlatnu medalju i plasman na Državno natjecanje koje će se održati u Poreču od 2.-4.svibnja 2022. godine.

Naša muška ekipa odigrala je odličan turnir, a posebna pohvala ide kapetanu ekipe Marinu Jergoviću ( 3.cnc ) koji nije izgubio niti jedan meč na turniru.

Čestitke našim učenicima na dobrim igrama i sretno im bilo na Državnom natjecanju u Poreču.

Muška ekipa:  Marko Kajunić, Matej Salaić i Marin Jergović.

Ženska ekipa: Lara Kamba, Laura Sitarić, Laura Zajček i Petra Grgurić

Voditelj ekipe: Darko Bošnjak, prof. savjetnik

Wordpress Gallery Plugin Free