ŽUPANIJSKO NATJECANJE U FUTSALU ZA MLADIĆE

ŽUPANIJSKO NATJECANJE U FUTSALU ZA MLADIĆE

6. veljače 2020.

Dana 5. veljače, 2020. godine održano je Županijsko natjecanje u Futsalu za mladiće. Ovoga puta, ekipa naše škole igrala je na „domaćem“ parketu, odnosno bila je domaćin gostima iz Osijeka, Našica, Belog Manastira, Đakova i Donjeg Miholjca. Futsal ekipu vodio je profesor Marin Pavlović, a mladići koji su branili boje naše škole su: Harkanovac Luka, Poljak Izak, Bočkinac Zvonimir, Brkić Ivan, Mašić Sven, Val Vedran, Gardilo Tin, Kokić Matej, Horaček Fabio i Jina Petar.

Ždrijeb nas je spojio u skupinu A i dodijelio nam za protivnika susjede iz Donjeg Miholjca. Na žalost, uz nedostatak sportske sreće i koncentracije, te pritiska domaćeg terena, naši mladići su poraženi rezultatom 2:1. Iako se „budimo“ u drugom poluvremenu, bilo je to ipak nedovoljno za čvrstu i organiziranu obranu ekipe iz Donjeg Miholjca. Drugu utakmicu, u borbi za 5.mjesto, naša ekipa pobijedila je ekipu Belog Manastira rezultatom 4:1, te zauzela, već spomenuto, 5.mjesto.

Našim mladićima čestitke na borbi i ostvarenom rezultatu.

Ekipe ŠSD Ekonomac i ŠSD Medicinar izborili su nastup na državnom natjecanju u Poreču, te će predstavljati našu županiju. Ovim putem im želimo sreću i što bolji rezultat.