ŽUPANIJSKO NATJECANJE – ODBOJKA – UČENICE

ŽUPANIJSKO NATJECANJE – ODBOJKA – UČENICE

19. veljače 2019.

Županijsko natjecanje u odbojci za učenice održano je 11.veljače 2019. u Đakovu.  Na natjecanju je sudjelovalo sedam ekipa: I. Gimnazija Osijek , Medicinska škola Osijek, Gimnazija Đakovo, Druga srednja škola Beli Manastir, SŠ Našice, SŠ Valpovo i SŠ Donji Miholjac.

U izuzetno jakoj konkurenciji naša ekipa je zauzela treće mjesto i brončanu medalju.

Ekipe su bile raspoređene u dvije skupine. Naša ekipa je bila u skupini sa  I.Gimnazijom iz Osijeka i ekipom SŠ Donji Miholjac. Prvu utakmicu smo odigrali protiv ekipe iz Donjeg Miholjca i pobijedili 2:0.

Utakmica protiv djevojaka iz I.Gimnazije Osijek bila je kvalifikacijska za odlazak na državno prvenstvo koje će se održati u Rovinju ( prema novom sustavu natjecanja na državno prvenstvo odlaze dvije ekipe iz naše županije).

Nažalost, učenice iz Osijeka su bile bolje i stekle pravo odlaska na državno prvenstvo. U finalnoj utakmici su izgubile od učenica iz Medicinske škole.

Naša ekipa je u borbi za treće mjesto i brončanu medalju pobijedila ekipu domaćina iz Đakovo rezultatom 2:1.

Zadovoljni smo sa osvojenom medaljom, no nažalost  ne odlazimo na državno prvenstvo.

Nastupile su: kapetanica ekipe- Lana Nikolić, Emma Torjanac, Klara Iličić, Sara Blažević, Hana Funtak, Dora Berečić, Ivana Malarić, Lucija Perković, Lana Galinović, Karla Kučinac, Tea Milić i Hana Horžić.

Wordpress Gallery Plugin Free