VRIJEDNE RUKE UČENIKA SREDNJE ŠKOLE VALPOVO ULJEPŠAVAJU NAŠ GRAD

VRIJEDNE RUKE UČENIKA SREDNJE ŠKOLE VALPOVO ULJEPŠAVAJU NAŠ GRAD

4. lipnja 2020.

Srednja škola Valpovo obrazuje učenike raznih strukovnih zanimanja, a osobito su na tržištu traženi stručnjaci iz područja strojarstva i obrade metala. Koliko je važno cijeniti vještine i znanja strukovnih zanimanja svjedoče brojni predmeti koji se nalaze oko nas i koriste nam u svakodnevnom životu. Želja nam je da istaknemo vrijednosti struke i rezultate rada naših učenika i njihovih nastavnika, koja nisu uvijek vidljiva javnosti.

Učenici trogodišnjih strukovnih zanimanja strojobravar i tokar, tijekom nastavne godine, za vrijeme provedbe praktične nastave i izrade završnih radova, izrađivali su razne predmete od metala, kako za potrebe škole, tako i za druge korisnike u lokalnoj zajednici i šire. U tome im pomažu nastavnici praktične nastave (Zorana Marković, Damir Pribanić, Željko Knežević, Branko Stiplošek, Jozo Mićan, Josip Stanić i Dejan Mićan).

Zadnji uradci su bili izrađeni za potrebe grada Valpova. Prema narudžbi učenici su izradili klupe, koševe, stalke za bicikle i golove za dječja igrališta. Ovo je druga velika narudžba od grada Valpova, a uradci naših učenika će biti postavljeni na mnogim lokacijama u gradu.

Veseli nas što će rezultati vrijednih ruku naših učenika na najbolji način biti prezentirani javnosti te ujedno uljepšati naš grad. Ponosni smo na naše učenike, jer skromno i samozatajno uče i stječu potrebne vještine te stvaraju vrijednosti u korist grada Valpova, lokalne zajednice i njenih gospodarskih čimbenika.

Wordpress Gallery Plugin Free