UČENICI POMAŽU

UČENICI POMAŽU

11. ožujka 2020.

U zadnjem tjednu mjeseca veljače nastavnici praktične nastave dobrovoljno su promijenili stare prozore na radionici za tokarenje i na zbornici zgrade školske radionice te započeli uređenje praktikuma za tokarenje. Naši učenici zanimanja strojobravar, tokar i CNC-operater, koji su se zatekli na praktičnoj nastavi, rado su pomogli nastavnicima. Ovo je primjer kako se uz malo dodatnog truda, zajedničkim aktivnostima, može puno toga napraviti za dobrobit svih. Zgrada, u kojoj se izvodi praktična nastava, je stara i potrebno je dosta ulaganja kako bi se prostori uredili i učinili ugodnim za boravak. U zadnje se vrijeme čine dodatni napori oko uređenja radnih prostora, praktikuma i sanitarnih čvorova.

Učenici zanimanja elektrotehničar, pod vodstvom nastavnika Ivana Cvenića, pomogli su obnoviti električne instalacije  te na taj način pokazati stečene strukovne vještine.

Želja mi je istaknuti i pohvaliti sve što se čini za našu ustanovu. Zato, nastavnicima praktične nastave, nastavniku Ivanu Cveniću kao i svim učenicima koji su pomogli u navedenim aktivnostima želim i ovim putem zahvaliti.

Ravnateljica škole: Svjetlana Kalpić, dipl.ing.

Wordpress Gallery Plugin Free