SVEČANI ISPRAĆAJ MATURANATA I UČENIKA ZAVRŠNIH RAZREDA

SVEČANI ISPRAĆAJ MATURANATA I UČENIKA ZAVRŠNIH RAZREDA

17. lipnja 2021.

I ove smo se školske godine 2020./2021. oprostili od naših dragih maturanata i učenika završnih razreda prigodnim programom povodom svečanoga ispraćaja koji se održao u srijedu, 30. lipnja 2021. u školskom prostoru.

U Srednjoj školi Valpovo ove je godine svoje srednjoškolsko obrazovanje završilo sedam razrednih odjela. Od toga su dva strukovna trogodišnja razredna odjela, tri četverogodišnja strukovna i dva razreda opće gimnazije. Nakon himne Republike Hrvatske i studentske himne Gaudeamus Igitur te uvodnoga obraćanja ravnateljice, prof. Svjetlane Kalpić, razrednici su imali još jednu prigodu prozvati svoje učenike koji su s uspjehom završili razred i položili završni ispit. Tako se od trogodišnjega usmjerenja 3. CNC – operatera (Computer Numerical Control) svečano oprostila prof. Jasna Iličić, od 3. razreda strojobravara i tokara – prof. Branimir Križanec , 4. razreda komercijalne struke – prof. Dajana Vuksanić, 4. razreda ekonomske struke – prof. Monika Markota i 4. razreda elektrotehničara – prof. Boris Puljek. Preostala su još dva gimnazijska razreda. Njihova su imena pročitali razrednici, prof. Karmela Mihaljević za 4. B opće gimnazije i prof. Darko Bošnjak za 4. A opće gimnazije.

Ravnateljica, prof. Svjetlana Kalpić čestitala je razrednicima, maturantima i učenicima završnih razreda i uručila prigodne poklone i nagrade učenicima koji su se posebno istaknuli svojim učenjem kroz trogodišnje i četverogodišnje  srednjoškolsko obrazovanje te izvannastavnim i izvanškolskim aktivnostima.

Program ispraćaja maturanata i učenika završnih razreda sastavila je prof. Jasna Vuković, a  vodila učenica Nea Pohižek. Glazbene točke priredio je prof. Želimir Sušić, a učenici koji su ih izveli jesu Laura Kupanovac i Mislav Sušić koji su upotpunili svečani ugođaj skladbom Let it be,  Domagoj Ivić i Mislav Sušić izveli su skladbu glazbene grupe Azra – Naizgled lijepa i na kraju, Luka Piškorjanac i Mislav Sušić svojom su završnom izvedbom glazbene grupe Parni valjak, izveli skladbu Sve još miriše na nju i tako obilježili završetak svečanoga događaja ispraćaja maturanata i učenika završnih razreda.

I na kraju, uz taktove glazbe i zvukove gitare, u ime ravnateljice škole, stručne službe i svih profesora, našim učenicima na odlasku želimo puno sreće i ljubavi, a godine što dolaze nove nade, nove početke, nove životne izazove i otkrića. Neki kažu kako tajna sreće nije u tome da radiš ono što voliš, već da voliš ono što radiš.

Jasna Vuković

Wordpress Gallery Plugin Free