SVEČANI ISPRAĆAJ MATURANATA I UČENIKA ZAVRŠNIH RAZREDA

SVEČANI ISPRAĆAJ MATURANATA I UČENIKA ZAVRŠNIH RAZREDA

10. lipnja 2023.

U petak, 9. lipnja u Centru kulture “Matija Petar Katančić” održan je svečani ispraćaj maturanata i učenika završnih razreda. Na samom je početku ravnateljica Srednje škole Valpovo, Svjetlana Kalpić, pozdravila učenike, njihove razrednike, roditelje i sve prisutne. Osvrnula se na protekle tri, odnosno četiri godine školovanja koje su učenici proveli u našoj školi te im čestitala i poželjela puno uspjeha na fakultetu i radnim mjestima. U ime Grada Valpova učenicima se obratio gradonačelnik Matko Šutalo, čestitao im na uspjehu i ujedno zahvalio njihovim razrednicima i svim profesorima.

U Srednjoj školi Valpovo ove je godine svoje srednjoškolsko obrazovanje završilo ukupno 118 učenika iz 7 razrednih odjela. Razrednici su pročitali imena svih učenika i obratili im se prigodnim riječima. Na taj su se način od svojih učenika oprostili razrednici: Jasna Vuković (4.a opće gimnazije), Tihana Weigand (4.b opće gimnazije), Ana Prepelac Vrbanić (4.EK), Boris Šimić (4.elektrotehničari), Snježana Krnjajić (3.prodavači), Saša Mrkonić (3.CNC-operateri) i Alena Lozušić (3.strojobravari).

Ravnateljica je posebno prozvala i nagradila učenike koji su postigli zapažen uspjeh na natjecanjima ili se istaknuli u raznim izvannastavnim i izvanškolskim aktivnostima. Program su prigodnim glazbenim točkama uveličali članovi školskog zbora pod vodstvom prof. Želimira Sušića, na gitari Mislav Sušić i pjesmom Josipa Krišković i Nora Pastulović.  Program su sastavile prof. Natalija Mihaljević i Vesna Kajganić. Voditeljice su bile Dora Ledinšćak i Nensi Perošević, a cijeli je program koordinirala pedagoginja škole, Zdenka Lončarić.

Wordpress Gallery Plugin Free