PROJEKT #ostajemdomaizazov“

PROJEKT #ostajemdomaizazov“

25. ožujka 2020.

PROJEKT #ostajemdomaizazov

„Hrvatski školski sportski savez i Sport Vision

pokreću Instagram izazov #ostajemdomaizazov

OPIS PROJEKTA:

#ostajemdomaizazov namijenjen je učenicima osnovnih i srednjih škola kako bi dane koje provode doma sebi i ostalim učenicima učinili zanimljivijim, zabavnim i tjelesno aktivnim.

Svakih 7 dana (počevši od utorka 24.03.2020.) na Instagram profil @skolski_sport postavit ćemo novi izazov. Izazovi će biti zabavni, kao što sama riječ kaže, izazovni, a poticat će na tjelesnu aktivnost. Cilj nam je stvaranje osjećaja povezanosti i zajedništva u vrijeme izolacije i neodržavanja nastave te poticanje učenika na stvaranje zanimljivih sadržaja kroz prikaz raznih vještina i sposobnosti. Važno je da svi zajedno budemo odgovorni, ostanemo doma i za vrijeme boravka u svojim domovima čuvamo svoje, ali i zdravlje svoje obitelji i prijatelja.

UPUTE ZA OBJAVU IZAZOVA:

Prvi izazov ćemo postaviti u utorak 24.03. u 12:00 sati. Vaše pokušaje ili uspješno odrađene izazove objavite na svom Instagram profilu uz hashtag-ove #ostajemdomaizazov, #skolskisport i #sportvisionhrvatska te tagirajte @skolski_sport i 5 svojih prijatelja koje izazivate da pokušaju odraditi izazov. Svi izazovi koji će biti pravilno označeni bit će podijeljeni kao story na profilu @skolski_sport i spremljeni u naglaske pod nazivom #ostajemdomaizazov.

UPUTE ZA OSMIŠLJAVANJE NOVIH IZAZOVA:

Također, pozivamo sve vas da nam se pridružite u osmišljavanju novih izazova. Snimite neku svoju posebnu vještinu ili sposobnost i pošaljite nam snimku na e-mail adresu izazov@skolski-sport.hr do petka 03.04.2020., a najkreativnije i najzanimljivije postavit ćemo kao naš novi tjedni izazov. Snimka može trajati maksimalno 60 sekundi kako bi stala u objavu, a za vaš trud i angažman pripremamo i nagrade.

POZOR: Pri izradi snimke vodite računa da izazov koji postavljate bude siguran za vaše i zdravlje svih koje izazivate te pogodan za izvođenje u zatvorenom prostoru.

#ostajemdomaizazov #skolskisport #sportvisionhrvatska