POSJET DRŽAVNOM NATJECANJU UČENIKA STRUKOVNIH ŠKOLA NA ZAGREBAČKOM VELESAJMU

POSJET DRŽAVNOM NATJECANJU UČENIKA STRUKOVNIH ŠKOLA NA ZAGREBAČKOM VELESAJMU

1. travnja 2019.

Učenici drugih i trećih razreda strojobravara i tokara te drugog CNC razreda posjetili su Zagrebački velesajam na kojem se, po prvi puta na istom mjestu i otvoreno za javnost, održalo državno natjecanje učenika strukovnih škola.

U pratnji svojih nastavnika stručnih predmeta i praktične nastave te ravnateljice i pedagoginje, razgledali su raznovrsne prezentacije najboljih postignuća učenika i vidjeli samu organizaciju natjecanja.

Više od 580 najboljih učenika strukovnih škola natjecalo se u 44 discipline odnosno prezentiralo svoje kompetencije i demonstrirali vještine potrebne za određeno zanimanje.

WorldSkills Croatia 2019, najveće je strukovno natjecanje u ovom dijelu Europe, a cilj mu je promicanje kvalitete i rezultata strukovnog obrazovanja i osposobljavanja.

Posjet državnom natjecanju bila je prilika da učenici razgledaju centar Zagreba i njegove znamenitosti, a prekrasan proljetni dan upotpunili su slobodnim vremenom te i ovaj puta svojim uzornim ponašanjem dali povod svojim nastavnicima da budu ponosni na njih.

Wordpress Gallery Plugin Free