POSJET 3. EK OTP BANCI

POSJET 3. EK OTP BANCI

30. listopada 2018.

U ponedjeljak 29. listopada 2018. godine, učenici 3. EK posjetili su OTP banku podružnicu Valpovo u sklopu predmeta Bankarstvo i osiguranje zajedno sa profesoricom Svjetlanom Barišić.

Posjet su nam omogućile voditeljica u OTP banci Melita Ružić i gospođa Željka Semialjac.

Gospođa Željka koja je dugogodišnja djelatnica banke pričala nam je o svojim iskustvima u bankarskom poslovanju, odnosima sa klijentima koji moraju biti strpljivi, uvijek znati točan odgovor i znati riješiti situaciju kako bi klijent otišao zadovoljan. Savjetovala nam je ako se zaposlimo u bankarskoj djelatnosti da stalno moramo učiti i usavršavati se svakodnevno. Informirala nas je o vlasničkoj strukturi banke, da OTP banka postaje vlasnik Splitske banke i velikom brzinom se širi tržištem, bankarskim poslovima, novostima na tržištu, kako mi kao učenici možemo otvoriti račune i na koji način. Upozorila nas je na sve češće hakiranje kartica i kako takve probleme izbjeći, pogotovo kupovinom preko interneta.

Nakon službenog dijela gospođa Željka je napomenula da je stresno raditi cijeli dan sa ljudima i da je upisala sa 50 godina jedan drugi fakultet i da ide u branšu socijalnog rada jer želi neka nova iskustva…

Za novi početak i učenje nikada nije kasno!

Učenica 3. EK Barbara Plavšić

Wordpress Gallery Plugin Free