OBAVIJEST O IZVOĐENJU NASTAVE OD 8. STUDENOG 2021.

OBAVIJEST O IZVOĐENJU NASTAVE OD 8. STUDENOG 2021.

6. studenoga 2021.

Poštovani učenici i roditelji,

nastava će se u Srednjoj školi Valpovo, od 8. – 12. studenog 2021., izvoditi prema uputama i preporukama županijskog Upravnog odjela za obrazovanje i mlade te Stožera civilne zaštite OBŽ-e.

Tako će se nastava za sve obrazovne programe, zanimanja i razrede izvoditi po C – MODELU, tj. online.
Praktična će se nastava i vježbe u strukovnim zanimanjima izvodit uživo (CNC operateri, prodavači, strojobravari, tokari te 1.tehničari za elektroniku (u petak).
Nastava će se izvoditi u realnom vremenu, kao i do sada, prema važećem rasporedu i satnici.

B smjena – do podne (elektrotehničari, tehničari za elektroniku, komercijalisti, prodavači, CNC operateri, strojobravari, tokari)
A smjena – poslije podne (opća gimnazija, ekonomisti)

(Iznimka su učenici druge grupe 2. i 3. razreda CNC-operatera koji će praktičnu nastavu pohađati u jutarnjem terminu zajedno s učeniicma 1.grupe u CNC praktikumu 6 i 7.)

Praktična će se nastava i vježbe izvoditi u školskim praktikumima, školskoj radionici za obradu metala i strojarstvo u Belišću te kod poslodavaca poštivajući sve propisane epidemiološke mjere i upute.

S obzirom na dosadašnje iskustvo u provedbi nastave na daljinu nadam se da ćemo uspješno odratiti sve planirane nastavne programe i zadatke. Isto tako se nadam da će online nastava trajati nakratko te da ćemo se vratiti prirodnom okruženju i povratku svih naših učenika u prostore škole. Pozivam sve roditelje na strpljenje i suradnju, a naše učenike na odgovornost. Tako ćemo u zajedništvu uspjeti savladati sve prepreke online nastave. Stručna služba i ravnateljica će vam biti na raspolaganju u slučaju bilo kakvih potreba.

Srdačno vas pozdravljam.

Ravnateljica:
Svjetlana Kalpić, dipl. ing.