NASTAVNICI U „OBLAKU“

NASTAVNICI U „OBLAKU“

14. ožujka 2023.

RADIONICA UŽIVO: OFFICE 365 ZA HRABRE

U ponedjeljak 13. ožujka 2023. godine od 14:30 – 18:00 h u našoj školi održana je radionica za nastavnike pod nazivom Office 365 za hrabre. Radionica je organizirana u sustavu provedbe projekta e-škole od strane Carnet-a, a predavač na radionici je bila Monika Pavić.

ISHODI UČENJA:

Polaznici će nakon radionice moći:

  • organizirati strukturu pohrane podataka u oblaku (srednja razina digitalnih kompetencija iz područja Profesionalni angažman)
  • organizirati, strukturirati i podijeliti virtualnu bilježnicu (srednja razina digitalnih kompetencija iz područja Profesionalni angažman)
  • primIjeniti interaktivnu suradnju dokumentima (dijeljenje dokumenata) (srednja razina digitalnih kompetencija iz područja Profesionalni angažman).

Radionica ima cilj upoznavanje polaznika sa mogućnostima Office 365 servisa kao alata za suradnju i pohranu podataka u Oblaku. Naglasak je na pohranu podataka i dijeljenje dokumenata vezanih za suradnju i kolaboraciju. Polaznici će se upoznati sa mogućnostima pohrane i dijeljenja datoteka i zapisa kroz upotrebu OneDrive servisa i OneNote, kao i moderna izrada interaktivnih prezentacija kroz Sway.

WordPress Image Gallery Plugin