NAGRAĐIVANJE IZVRSNOSTI

NAGRAĐIVANJE IZVRSNOSTI

21. rujna 2023.

Ove je godine Osječko-baranjska županija po prvi puta novčano nagradila izvrsne učenike i njihove mentore. Od ukupno 30 000 učenika upisanih u osnovne i srednje škole na području županije, nagrađeno je njih 595 s novčanim nagradama do 200 eura, kako u pojedinačnoj tako i u ekipnoj kategoriji.
Izvrsnost se nagrađivala za postignuti opći uspjeh od 5,00 za učenike osnovnih škola te od 4,70 – 5,00 za učenike srednjih škola, zatim za osvojena prva tri mjesta na državnim natjecanjima i smotrama.
Iznimno smo sretni i ponosni što se i naši učenici nalaze u 2% onih izvrsnih i nagrađenih učenika. To su učenici školskog pjevačkog zbora koji su osvojili drugo mjesto na državnoj razini i njihov mentor, profesor Želimir Sušić. Nagrađene su i naše učenice Rabije Tanaj i Marta Podgoračan za osvojeno 1.mjesto na državnom natjecanju iz poduzetništva kao i njihova mentorica, profesorica Monika Markota. Nadalje, Marta je zajedno s kolegama Rokom Ivićem i Darijom Amentom nagrađena za ostvareni odličan opći uspjeh svih godina školovanja.
Ponosni smo na naše učenike i nadamo se da ćemo i na godinu imati učenike koji će pokazati kvalitetu i izvrnost u obrazovnim postignućima.

Nešto više o ovom događaju možete pročitati na slijedećoj poveznici.

WordPress Image Gallery Plugin