IZRADA BOŽIĆNIH UKRASA

IZRADA BOŽIĆNIH UKRASA

11. prosinca 2018.

U petak 30. studenog 2018. godine naša je škola ugostila učenike osmih razreda iz valpovačke i belišćanske osnovne škole.

Domaćini su bili naši učenici, pedagoginja Zdenka Lončarić, profesorica Marija Jelkić, časna Ilirka i profesor Miroslav Kupanovac, koji su pripremili radionice izrade božićnih ukrasa. Pridružile su nam se i voditeljica Marija Kopi, knjižničarka Martina Peranić te profesorice Snježana Simić i Mirjana Vujić.

Na radionicama su osnovnoškolci imali priliku vidjeti način rada CNC stroja te su potom bojali ukrase izrađene na tom stroju, a zajedno s našim učenicima izrađivali su adventski vijenac, papirnate pahuljice i anđele, kojima smo zatim ukrasili prostore naše škole. Nadamo se da se osmašima svidjela naša škola i radionice na kojima su sudjelovali. Bilo nam je drago ugostiti ih i okrijepiti ih čajem i keksima.

Ovo je samo jedna u nizu radionica za osmaše susjednih osnovnih škola, kako bi ih potaknuli za upis u našu školu pa će takvih radionica, nadamo se, u idućem polugodištu biti više.