FINANCIJSKO OPISMENJAVANJE SREDNJOŠKOLACA SLAVONIJE I BARANJE

FINANCIJSKO OPISMENJAVANJE SREDNJOŠKOLACA SLAVONIJE I BARANJE

26. svibnja 2019.

Studentska udruga Financijski impuls koja djeluje pri Ekonomskom fakultetu organizirala je završno natjecanje u sklopu projekta „Financijsko opismenjavanje srednjoškolaca Slavonije i Baranje“. Navedeni projekt provodi se već četvrtu godinu za radom i do sada je sudjelovalo oko 2400 učenika iz 21 škole.

Početkom mjeseca svibnja u našoj školi održano je predavanje, a nakon njega i provjera znanja gdje su učenici Karla Jurij, Luka Harkanovac, Luka Marinjak 3. ek, Vanessa Stuparić, Kristina Puškadija i Elena Abramić 2. OG B. pokazali najbolje rezultate, na osnovu čega su pozvani da u pratnji nastavnica  Dajane Vuksanić i Kristine Najcer Bračevac  sudjeluju na završnom natjecanju koje se održalo 17. svibnja 2019. godine na Ekonomskom fakultetu u Osijeku na kojem je sudjelovalo 40-tak učenika.

Nakon pozdravnog govora učenici su rješavali testove, a dok su čekali rezultate mogli su poslušati predavanje koju su im pripremili asistenti s Katedre za financije i računovodstvo. Iako nisu osvojili jedno od prva tri mjesta, dobili su zahvalnice i prigodne poklone te su pokazali izvanredno znanje osobnih financija. Veselimo se suradnji i sljedeće godine!

Wordpress Gallery Plugin Free