ČESTITKE I NAGRADE MATURANTIMA I  UČENICIMA ZAVRŠNIH RAZREDA STRUKOVNIH ŠKOLA

ČESTITKE I NAGRADE MATURANTIMA I UČENICIMA ZAVRŠNIH RAZREDA STRUKOVNIH ŠKOLA

28. lipnja 2019.

Dugi smo niz godina organizirali priredbu za naše maturante i učenike završnih razreda u Centru kulture M.P.Katančić u Valpovu i to krajem mjeseca lipnja ili početkom srpnja. Uz prigodni program svečano smo se opraštali od naših učenika. Na žalost, ove smo godine morali otkazati organizaciju priredbe te ispraćaj obaviti u prostorima naše škole. Tako smo 18. i 19. lipnja pozvali sve maturante i učenike završnih razreda kako bi im razrednici uručili svjedodžbe kao i prigodne nagrade.

Na samom početku učenike je pozdravila ravnateljica i kratko im se obratila s nekoliko prigodnih riječi. Čestitala je učenicima završetak njihovog srednjoškolskog obrazovanja i postignuti uspjeh. Ravnateljica je uručila nagrade učenicima koji su se tijekom školovanja posebno istaknuli znanjem, uzornim vladanjem i sudjelovanjem u raznim izvannastavnim i izvanškolskim aktivnostima. Nagrade je na prijedlog razrednika usvojilo Nastavničko vijeće Srednje škole Valpovo.

Posebnu su novčanu nagradu dobili učenici koji su sve godine svoga školovanja postigli odličan uspjeh i uzorno vladanje i to od članova LIONS kluba Valpovo – Belišće. Nagrade je uručio predsjednik kluba Jozo Berečić kao i članovi kluba Dalibor Košutić (ravnatelj OŠ M.P.Katančić) te Siniša Jelkić (vlasnih tvrtke Printy, Valpovo). Članovi kluba su se učenicima obratili s nekoliko prigodnih riječi te čestitali na postignutom uspjehu. U ovoj generaciji učenika ukupno je njih 23 koji su zaslužili ovu vrijednu nagradu.

Ravnateljica je zahvalila i razrednicima darivajući im knjigu (Svjetlana Barišić (4.komercijalisti), Marin Pavlović (3.prodavači), Slavko Golik (3.strojobravari), Martina Duk (3.CNC-operateri i tokari), Mirjana Vujić (4.ekonomisti), Boris Šimić (4.elektrotehničari), Tihana Weigand (4.A opće gimnazije) i Želimir Sušić (4.B opće gimnazije). Zahvalila se i članovima LIONS kluba koji ni ove godine nisu zaboravili naše učenike.

Wordpress Gallery Plugin Free