BOŽIĆNA BAJKA U SREDNJOJ ŠKOLI VALPOVO

BOŽIĆNA BAJKA U SREDNJOJ ŠKOLI VALPOVO

19. prosinca 2019.

Božićna bajka u Srednjoj školi Valpovo ove je godine ujedinila učenike i profesore u kreativnosti i dobroti pa je škola zasjala u punom sjaju.

Anđeli, bor, lampice, sobovi, poruke dobrote samo su dio čarolije zahvaljujući kojima  je ozračje posebno svečano.

Profesorice Marija Jelkić i Jasna Vuković već tradicionalno motiviraju učenike, a njima su se pridružili razrednici Boris Šimić i Vesna Kajganić. Zahvaljujući umijeću učenika elektro razreda te njihovih profesora Borisa Puljeka i Ivana Cvenića božićni je ugođaj još sjajniji, a kolegica Tatjana Varžić je svojom kreativnošću, u božićno ruho, objedinila cijeli školski prostor.

Vrijedno je istaknuti da su se i ove godine vjeroučiteljice i učenici angažirali u tradicionalnoj akciji hrvatskoga Caritasa kako bi prikupili dobrovoljni prilog za najpotrebitije učenike u školi.

Zahvaljujući pridruženom razredu Srednje škole Valpovo koji čine članovi udruge „MI“ božićna bajka svoje će najplemenitije vrijednosti upriličiti u prikazanju Živih jaslica. Njima će se pridružiti učenici škole koje je uvježbala  profesorica Marija Jelkić. Svoj doprinos Živim jaslicama dat će i  nastavnici iz školske radionice Zoran Marković i Željko Knežević.

U ovo Božićno vrijeme svima Vama želimo blagoslovljen Božić i sretnu Novu godinu te Vam darujemo poruke ljubavi i mira kojima smo ukrasili školu.

 

Božić je svaki put kad dva čovjeka jedan drugome opraštaju.

Božić je svaki put kad pokazujemo pažnju prema svojoj djeci.

Božić je svaki put kad pomažemo nekom čovjeku.

Božić je svaki put kad netko odlučuje pošteno živjeti.

Božić je svaki put kad se dijete rodi.

Božić je svaki put kad se dva čovjeka vole pravom, dubokom i poštenom ljubavlju.

Božić je uvijek kad jedan drugoga gledamo očima srca sa smiješkom na usnama.

Jer tada je rođena Ljubav…

Jer tada je rođen Mir…

 

Wordpress Gallery Plugin Free