SVEČANI ISPRAĆAJ MATURANATA I UČENIKA ZAVRŠNIH RAZREDA

SVEČANI ISPRAĆAJ MATURANATA I UČENIKA ZAVRŠNIH RAZREDA

11. lipnja 2024.

Dana 7.lipnja u Centru kulture “Matija Petar Katančić” održan je svečani ispraćaj maturanata i učenika završnih razreda naše škole. Na samom je početku priredbe ravnateljica Srednje škole Valpovo, Svjetlana Kalpić, pozdravila učenike, njihove razrednike, nastavnike, roditelje i sve nazočne. U svom se govoru osvrnula se na protekle tri, odnosno četiri godine školovanja koje su učenici proveli u našoj školi te im na tome čestitala i poželjela puno uspjeha na fakultetu i radnim mjestima. U ime Grada Valpova učenicima se obratio gradonačelnik Matko Šutalo, čestitao im na uspjehu i ujedno zahvalio njihovim razrednicima i svim profesorima.

U Srednjoj je školi Valpovo ove godine svoje srednjoškolsko obrazovanje završilo ukupno 7 razrednih odjela. Razrednici su posljednji puta prozvali svoje učenike, a najuspješniji su nagrađeni prigodnim nagradama. Ove su se godine od svojih učenika oprostili razrednici: Željko Štanfelj (4.a opće gimnazije), Vesna Kajganić (4.b opće gimnazije), Kristina Najcer Bračevac (4. ekonomske), Vlatko Vujnovac (4. tehničari za elektroniku), Snježana Krnjajić-Lerinc (3.prodavači), Filip Ivanović (3.CNC-operateri) i Jasmina Biro (3.strojobravari).

Program su prigodnim glazbenim točkama uveličali članovi školskog zbora pod vodstvom prof. Želimira Sušića, prof. Zoran Podobnik kao pratnja na gitari Nori Pastulović. Gošća iznenađenja bila je učenica 2. C razreda OŠ Matije Petra Katančića Valpovo, Nora Lacković, koja je svim nazočnima objasnila kako se prave kuvani pereci. Posebno je iznenađenje za sve maturante i goste priredio prof. Dejan Pisačić koji je uz pratnju prof. Sušića na klaviru, prof. Podobnika na gitari zajedno sa školskim zborom otpjevao pjesmu „More snova“.  Program je sastavio prof. Dejan Pisačić, kroz program su vodile Ena Mandić i Nera Markota, dok je prof. Pisačić i koordinirao cijelim programom.