SVEČANI ISPRAĆAJ MATURANATA I UČENIKA ZAVRŠNIH RAZREDA

SVEČANI ISPRAĆAJ MATURANATA I UČENIKA ZAVRŠNIH RAZREDA

17. lipnja 2022.

U petak, 10. lipnja u Centru kulture “Matija Petar Katančić” održan je svečani ispraćaj maturanata i učenika završnih razreda.

Na samom je početku ravnateljica Srednje škole Valpovo, prof.  Svjetlana Kalpić, pozdravila učenike, njihove razrednike, roditelje i sve prisutne. Osvrnula se na protekle tri, odnosno četiri godine školovanja koje su učenici proveli u našoj školi te im čestitala i poželjela puno uspjeha na fakultetu i radnim mjestima. U ime Grada Valpova učenicima se obratio dr. Dinko Župan, čestitao im na uspjehu i ujedno zahvalio njihovim razrednicima i svim profesorima.

U Srednjoj školi Valpovo ove je godine svoje srednjoškolsko obrazovanje završilo osam razrednih odjela. Razrednici su pročitali imena svih učenika i obratili im se prigodnim riječima. Na taj su se način od svojih učenika oprostili: prof. Svjetlana Barišić od 3. razreda prodavača, prof. Marin Pavlović od 3. CNC – operatera, prof. Ana Slačanac od 3. razreda strojobravara i tokara, prof. Natalija Mihaljević od 4. A razreda opće gimnazije, prof. Draženka Mikić od 4. B razreda opće gimnazije, prof.  Željko Štanfelj od 4. razreda ekonomista, prof. Nikolina Štimac-Puž od 4. razreda komercijalne struke te prof. Tamara Vuković od 4. razreda elektrotehničara.

Ravnateljica je posebno prozvala i nagradila učenike koji su postigli zapažen uspjeh, sudjelovali na natjecanjima ili se istaknuli u raznim izvannastavnim i izvanškolskim aktivnostima.

Program su prigodnim glazbenim točkama uveličali članovi školskog zbora pod vodstvom prof. Želimira Sušića te dva glazbena sastava  čiji su članovi učenici naše škole.

Program ispraćaja maturanata i učenika završnih razreda sastavila je prof. Vesna Kajganić, a voditeljice su bile Dora Ledinšćak i Nensi Perošević, učenice 2. A razreda opće gimnazije.

Wordpress Gallery Plugin Free