STRUČNO USAVRŠAVANJE UČITELJA/NASTAVNIKA TZK

STRUČNO USAVRŠAVANJE UČITELJA/NASTAVNIKA TZK

19. lipnja 2019.

Srednja škola Valpovo je 14. lipnja 2019.  bila domaćin stručnoga skupa koji je organiziralo Ministarstvo znanosti i obrazovanja.

Organizator skupa bio je Darko Bošnjak, prof.- savjetnik – voditelj Županijskog stručnog vijeća Osječko-baranjske županije. Ispred Agencije za odgoj i obrazovanje prisustvovao je Jozo Škegro – Viši savjetnik za tjelesnu i zdravstvenu kulturu.  Sudionike skupa u računalnoj radionici Srednje škole Valpovo pozdravila je ravnateljica Svjetlana Kalpić, dipl. ing. i zaželjela uspješan rad. Predavači na skupu  bile su  Astrid Čulić, prof. savjetnik  i Anica Beljak, prof. sa  temama iz Škole za život – planiranje i programiranje nastave tjelesne i zdravstvene kulture. Predavanja su održana u obliku radionica sa zadanim zadacima koje su sudionici skupa u raspravama zajednički odrađivali.

Ovaj stručni skup prvenstveno je imao za cilj usavršavanje struke i upoznavanje sa nekim novim pristupima u samoj nastavi tjelesne i zdravstvene kulture koji su itekako primjenjivi u radu sa učenicima, a prema novome Kurikulumu tjelesne i zdravstvene kulture koji se uvodi od nove školske godine.

Sudionici skupa su u pauzi rada u radionicama imali organizirani ručak, a na završetku skupa su se zahvalili na odličnoj organizaciji i uvjetima u kojima su odradili sve radionice.

Wordpress Gallery Plugin Free