ŠKOLSKA RADIONICA – USPJEŠAN POČETAK NOVE NASTAVNE GODINE

ŠKOLSKA RADIONICA – USPJEŠAN POČETAK NOVE NASTAVNE GODINE

28. rujna 2020.

Kao i svake godine, početak nastave u školskoj radionici u Belišću, obilježen je raznim aktivnostima. Nastavnici su dobrovoljno odlučili urediti pročelje pomoćne zgrade, a učenici su obojali metalna vrata i prostor oko prozora. Praktičnu su nastavu strojobravari započeli izradom metalne konstrukcije za pokretne pregrade od pleksiglasa, a tokari izradom raznih dijelova prema narudžbi. Učenici prvih razreda uče o zaštiti na radu i pripremaju se za polaganje ispita.
Nastavnici su bili angažirani tijekom uređenja sanitarnog prostora, a nastavnik Ivan Cvenić prilagodio utičnicu za potrebe uključenja električnog bojlera.

Nabavila su se sredstva za dezinfekciju i čišćenje, tekući sapuni te papirnati ručnici. Pri ulasku u zgradu nalazi se dezinfekcijska barijera za obuću.Nastavnici i učenici se pridržavaju epidemioloških mjera, nose maske, dezinficiraju i peru ruke, a tijekom provedbe praktičnih zadataka i vježbi drži se tjelesna distanca.

Pohvala našim učenicima na savjesnom i odgovornom ponašanju i odnosu prema radu, a nastavnicima za angažman oko uređenja prostora radionice.

Wordpress Gallery Plugin Free