ŽUPANIJSKO NATJECANJE U KROSU

ŽUPANIJSKO NATJECANJE U KROSU

25. listopada 2023.

U Osijeku, 19. listopada 2023. godine održano je natjecanje u krosu. Na natjecanju je sudjelovalo 6 ekipa u konkurenciji učenica i 7 ekipa u konkurenciji učenika. Lijepo vrijeme i označena staza u parku pored Drave bili su dobar preduvjet za jedno sjajno natjecanje. Pobjedničke i drugoplasirane  ekipe odlaze na državno natjecanje koje će se organizirati u Poreču. Učenici srednjih škola trčali su 2000 m, učenice 1600 m.

Odličan rezultat naših učenika prije dvije godine  (bili su prvi na Županijskom natjecanju i otišli na Državno natjecanje u Poreč) bio nam je glavni motiv i za ovogodišnje natjecanje. Nažalost, zbog bolesti i ozljeda nismo uspjeli na natjecanje otići s najboljom postavom tako da nismo očekivali niti bolje rezultate. Nadamo se da će sljedeće godine biti bolje. Čestitke učenicima na trudu i zalaganju, te uzornom ponašanju i predstavljanju naše škole.

Predstavnici naše škole bili su:  Teo Falamić (2.te), Noa Pavić i Josip Školka (3.og ), Iva Đakovac (1.ek ), Mia Stojaković (1.og), Katja Alšić i Veronika Sabo (2.og.a)

Voditelji ekipa: Boris Šimić, prof. savjetnik i Darko Bošnjak, prof. izvrsni savjetnik

Wordpress Gallery Plugin Free