NATJECANJE IZ ATLETIKE

NATJECANJE IZ ATLETIKE

14. studenoga 2022.

Učenice i učenici naše škole, u četvrtak 10. studenog, 2022. godine sudjelovali su na županijskom natjecanju iz atletike. Natjecanje se održalo u Osijeku na stadionu Gradski vrt.

Ove godine na natjecanju je bilo najviše do sada natjecatelja te je ujedno kao najmasovnije sportsko školsko natjecanje u četvrtak okupljeno 20 ekipa s preko 200 učenika.

Po iznimno izazovnim vremenskim uvjetima, učenici su dali sve od sebe u  sportskom nadmetanju i zabavili se u ugodnom druženju, a samo natjecanje proteklo je u Fair Play ozračju.

Ove godine našim predstavnicima nedostajalo je malo sportske sreće za nešto bolji rezultat te smo i u konkurenciji djevojaka i u konkurenciji mladića ostvarili isti plasman, odnosno 5.mjesto.

Boje naše škole u konkurenciji djevojaka branile su Lucija Kolesarić, Dunja Uranjek, Veronika Sabo, Lea Fumić, Sara Milić, Matea Kolesarić, Rabije Tanaj i Matilda Jambrović, dok je voditelj bio profesor Marin Pavlović.

U konkurenciji mladića našu školu predstavljali su: Roko Markota, Domagoj Kučinac, Miroslav Pavlović, Leon Milišić Zečević, Gabrijel Kokić, Mihael Harambašić, Juraj Vrbanić, Nikola Matoković i Bepo Katunarić, a voditelj ekipe je bio profesor Boris Šimić.

Čestitamo našim učenicima na postignutim rezultatima.