MEĐURAZREDNO NATJECANJE U FUTSALU ZA UČENIKE

MEĐURAZREDNO NATJECANJE U FUTSALU ZA UČENIKE

16. lipnja 2024.

Međurazredno natjecanje u futsalu završilo je u petak, 14. lipnja 2024. godine sa polufinalnim i finalnim utakmicama. Samo natjecanje odvijalo se tijekom čitave školske godine koristeći slobodne termine dvorane, učenika i profesora koji su sudili utakmice.

Ove školske godine se za natjecanje prijavilo  12 ekipa koje su bile raspoređene u dvije skupine. U skupini A bili su ekipe prvih i drugih razreda, a u skupini B učenici trećih i četvrtih razreda. U skupinama se igralo po sustavu svatko sa svakim, a najbolje drugo i prvo plasirane ekipe ulaze u polufinale.

Sve utakmice su bile vrlo zanimljive i neizvjesne. Na kraju razigravanja po skupinama dobili smo četiri najbolje ekipe koje su se borile za prvo mjesto.

Prvu polufinalnu utakmicu odigrale su ekipe 3. tehničara elektronike i 2. cnc operatera. U dobroj utakmici uspješniji su bili učenici 2.cnc-a i rezultatom 1:0 zaslužili ulazak u finale. U drugoj polufinalnoj utakmici igrali su učenici 3.opće gimnazije protiv učenika 1. razreda tehničara elektronike. Utakmica je završila neriješenim rezultatom 1:1 te su se morali izvoditi penali (sedmerci). Pri raspucavanju penala uspješniji su bili učenici prvog razreda. Utakmica za treće mjesto imala je više revijalan karakter, završila neriješeno, a  nakon penala bolji su bili učenici 3. razreda opće gimnazije.

U utakmici za prvo mjesto učenici 1. razreda elektronike imali su više, snage, volje i želje za pobjedom te su rezultatom 5:1 pobijedili učenike iz 2. razreda cnc operatera.

Svaki igrač pobjedničke ekipe za nagradu je dobio majicu, a svi sudionici natjecanja imali su osvježavajuće piće.