DJEVOJKE NA DRŽAVNOM NATJECANJU U BADMINTONU.

DJEVOJKE NA DRŽAVNOM NATJECANJU U BADMINTONU.

25. studenoga 2021.

Nakon što su na županijskom natjecanju u Osijeku osvojile 2. mjesto, učenice naše škole su 23. i 24. studenog sudjelovale na Državnom natjecanju u Poreču. U skupini su bile poražene od ekipe iz Bjelovar i Vinkovaca, te se nisu plasirale u daljnje natjecanje. S kakvim su se dojmovima vratile kući najbolje je da vam one same dočaraju.

Okupili smo se u utorak 23.11 u 7:30 pred školom i busom krenuli za Poreč. Put je bio dug i do 16 sati smo s ostalim ekipama stigli pred Hotel Laguna Molindrio. Nakon fotografiranja, smještanja u sobe i večere zabavile smo se u šetnji naseljem. Sutradan odmah nakon doručka svi su otišli u dvoranu i natjecanje je započelo. Naša županija izvučena je u grupi G zajedno s Bjelovarsko-Bilogorskom i Vukovarsko-Srijemskom županijom. Nakon natjecanja uslijedio je ručak te smo se zajedno s ostalim ekipama koje nisu prošle u četvrtfinale započeli spremati za put kući.

Iako smo poražene i nismo ušle u četvrtfinale, zadovoljne smo našim napretkom i samu činjenicu da smo došle do državnog smatramo velikim uspjehom. Sve ukupno ovo je bilo stvarno lijepo iskustvo. Hotel je bio predivan, hrana odlična, a najbitnije je to što smo se zabavili.

Tena Sobodić

Sudjelovale: Ema Vujičić, Tena Sobodić, Patricija Pilav i Petra Cvenić. Rabije Tanaj se na žalost razboljela dan prije puta te nije išla sa nama.

Voditelj ekipe: Šimić Boris, prof.